Оголошення

Новини

ГУ Держпродспоживслужби в м. Києві бере участь у навчанні студентів у межах курсової післядипломної освіти


ГУ Держпродспоживслужби в м. Києві надає інформаційну підтримку постійно діючому курсу підвищення кваліфікації «Інтегрована процедура захисту об’єктів операторів ринку харчових продуктів від шкідників у контексті HAСCP».

Головне управління у м. Києві у співпраці з Інститутом післядипломної освіти Національного університету харчових технологій і ТОВ «Науково-практичний центр дезінфектології та профілактичної медицини» провели перший семінар 1 та 2 жовтня 2020 року.

Зокрема, наші фахівці, розповіли про нормативні документи, які регулюють безпечність обігу харчових продуктів.

Серед тем, які розглядалися під час семінару:

• Ідентифікація, оцінка та контроль ризиків, пов’язаних зі шкідниками. Система моніторингу шкідників у критичних контрольних точках. Коригувальні дії.

• Профілактичні заходи щодо шкідників на виробничих потужностях. Дотримання загальних гігієнічних вимог операторами ринку харчових продуктів. Процедури валідації та верифікації за НАССР. Розроблення програм-передумов «Контроль шкідників».

• Особливості знезараження сільськогосподарської продукції, об’єктів її зберігання та основи пест-контролю.

Повідомлення про наступні семінари шукайте на сайті Інституту післядипломної освіти Національного університету харчових технологій.


Автор: Редактор від 12.10.2020