Оголошення

Новини

Держпродспоживслужба Києва розробляє єдиний підхід до організаціі харчування в закладах освіти м. Києва


31 жовтня в колонній залі КМДА пройшов семінар з питань впровадження системи НАССР відповідно до вимог законодавства у сфері безпечності та якості харчових продуктів в закладах освіти міста Києва під головуванням начальника Головного управління Держпродспоживслужби м. Києва Олега Рубана та помічника мера столиці Андрія Мірошніченка.

На семінар були запрошені представники навчальних та дошкільних навчальних закладів освіти столиці, оператори ринку, які надають послуги з харчування, постачальники харчових продуктів у сфері безпечності та окремих показників якості харчових продуктів.

Спеціалісти Головного управління ознайомили присутніх освітян із вимогами законодавства у сфері безпечності та якості харчових продуктів, штрафними санкціями, питаннями державного контролю, вимогами нормативно-правових актів до складання меню для харчування в закладах освіти та ін.

Також на семінар були запрошені представники громадськості, а саме :Владислав Веремеенко — голова Громадської спілки Асоціація з інтеграції НАССР та Руслан Нагорняк – голова Центру безпечності харчових продуктів, які детально розповіли про підходи до організації харчування в закладах освіти та практичні впровадження системи НАССР.




Автор: pressa від 01.11.2019   |  Оцінка