Новини

Перший в Україні довідник "Простежуваність харчових продуктів: основні питання"


Проект Групи Світового банку "Реформування інвестиційного клімату в Україні" за фінансової підтримки Швейцарської Конфедерації через Державний секретаріат Швейцарії з економічних питань (SECO) розробив перший в Україні довідник "Простежуваність харчових продуктів: основні питання".

У довіднику викладено концепцію системи простежуваності в харчовій галузі та розглянуто її основні складові. Зокрема, документ містить перелік ключових вимог щодо простежуваності, установлених на міжнародному й законодавчому рівнях ЄС і України.

Видання буде корисним для бізнесу та державного сектору, що опікуються питаннями безпечності харчових продуктів, та сприятиме більш активному й масштабному впровадженню систем простежуваності в харчовій галузі в Україні.



Автор: pressa від 11.01.2019