Структура ГУ Держпродспоживслужби в м.Києві

СТРУКТУРА
Головного управління Держпродепоживслужби
в м. Києві

з/п
Назва структурного підрозділу Кількість
штатних
одиниць
1 Начальник Головного управління 1
2 Перший заступник начальника 1
3 Заступник начальника 1
4 Управліннябезпечності харчових продуктів та | ветеринарної медицини 37
4.1 Начальник управління 1
4.2 Відділ безпечності харчових продуктів 18
4.3 Відділ державного контролю 12
4.4 Відділ організації протиепізоотичної роботи
6
5 Управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства 40
5.1 Начальник управління 1
5.2 Відділ санітарно-епідеміологічного нагляду та організації розслідування спалахів 11
5.3 Відділ безпеки середовища життєдіяльності 15
5.4 Відділ санітарної охорони території
6 Управління захисту споживачів  
41
6.1 Начальник управління 1
6.2 Відділ ринкового нагляду 7
6.3 Відділ метрологічного нагляду
6.4 Відділ контролю у сфері торгівлі 10
6.5 Відділ контролю у сфері робіт та послуг 14
6.6 Відділ контролю за рекламою та дотриманням антитютюнового законодавства 5
7 Управління аналітично-організаідійного забезпечення 26
7.1 Начальник управління 1
7.2 Відділ документального забезпечення 7
7.3 Відділ організаційного супроводу заходів державного контролю 18
 
8 Управління правового забезпечення 14
8.1 Начальник управління 1
 
8.2 Відділ адміністративної практики 7
8.3 Відділ претензійно-позовної роботи 6
9 Відділ контролю в системі Інженерно-технічного забезпечення агропромислового комплексу 5
10 Відділ контролю за регульованими цінами 5
11 Відділ розгляду звернень громадян та доступу до публічної інформації 6
12 Відділ фінансового забезпечення 5
13 Відділ управління персоналом 5
14 Відділ господарського забезпечення 5
15 Сектор інформаційних технологій та програмного
забезпечення
3
16 Головний спеціаліст з питань запобігання корупції 1
17 Головний спеціаліст з внутрішнього аудиту  1
  Разом у Головному управлінні 197




Завантажити файл  53,3 Кб