Оголошення

Статті

Статті
Шукати в архіві: 


04.11.2019

Дифтерія — це гостре інфекційне захворювання, яке передається повітряно-крапельним шляхом. Інкубаційний період хвороби — 3-10 днів. Джерелом інфекції є хвора людина або носій Corynebacterium diphtheriae, яка виділяє токсин. Єдиним джерелом інфекції є людина (хворий, реконвалесцент, носій). Інфікування, як правило, відбувається повітряно-краплинним шляхом, рідше — при безпосередньому контакті з виділеннями з дихальних шляхів.

За інформацією Міністерства охорони здоров...

 
19.09.2019

       На підставі звернення ГО "Батьки SOS", щодо порушень вимог законодавства у сфері безпечності та якості харчових продуктів у гімназії «Київська Русь» за адресою: м. Київ, вул. Б. Гмирі, 2-В, надання послуг з організації шкільного харчування у закладі загальної середньої освіти здійснює ТОВ «Понтем. УА».
       Під час інспектування були відібрані зразки харчових продуктів та змивів з об’єктів навколишнього...

 
29.08.2019

ЯК ПЕРЕДАЄТЬСЯ ВІРУС КОРУ Morbillivirus — вірус кору — надзвичайно заразний, він швидко передається від хворої людини до здорової повітряно-крапельним шляхом, тобто під час вдихання найдрібніших крапель слизу, які потрапили в повітря при чханні, кашлі або розмові хворого. Вірус кору може жити в повітрі та на поверхнях до двох годин після того, як хвора людина залишила приміщення. Кір — одне з найбільш заразних захворювань, відомих у світі 9 з 10 неімунізованих...

 
18.06.2019

Ботулізм — це гостре інфекційне захворювання, яке виникає в результаті вживання в їжу продуктів, що містять отруйні речовини (токсини), які виробляються бактеріями роду клостридій.

Захворювання розвивається при вживанні заражених харчових продуктів рослинного і тваринного походження, які зберігалися в умовах дефіциту кисню без необхідної (достатньої) термічної обробки. Найбільшу небезпеку представляють консерви та продукти, призначені для тривалого зберігання (гриби, маринади, ковб...

 
25.04.2019

Сертифікат здоров’я видається на вимогу оператора ринку на харчові продукти, що відповідно до статті 26 Закону України "Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів" вироблені на потужностях, зареєстрованих відповідно до вимог законодавства про безпечність та окремі показники якості харчових продуктів при експорті харчових продуктів нетваринного походження для споживання людиною, підконтрольних Держпродспоживслужбі (наприклад, кондитерські вироби,...

 
04.04.2019

Головним управлінням Держпродспоживслужби в м. Києві за І квартал 2019 року видано: дозволів (санітарних паспортів) на роботу з радіоактивними речовинами та іншими джерелами іонізуючого випромінювання - 89, відмовлено в наданні адміністративної послуги – 28; погоджено видачу дозволів на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря з стаціонарними джерелами – 130, відмовлено у 3 випадках.

 
03.04.2019

Відповідно до вимог Конституції України, Закону України «Про звернення громадян», актів Президента України, Кабінету Міністрів України в Головному управлінні Держпродспоживслужби в м. Києві протягом І кварталу 2019 року здійснювалася робота щодо забезпечення реалізації громадянами конституційного права на звернення.

За цей період Головним управлінням Держпродспоживслужби в м. Києві було отримано та розглянуто 2854 звернення від громадян, у тому числі 1725 що надійшли поштою, ...

 
19.03.2019

Державній реєстрації підлягають потужності з виробництва та/або обігу харчових продуктів, на які не вимагається отримання експлуатаційного дозволу. Експлуатаційний дозвіл отримують оператори ринку, що провадять діяльність, пов’язану з виробництвом та/або зберіганням харчових продуктів тваринного походження.

Обов’язок отримання експлуатаційного дозволу не поширюється в частині відповідної діяльності на операторів ринку, які здійснюють: первинне виробництво харчових про...

 
05.03.2019

Адреса Дата та час проведення Михайлівська КМП
вул.  М. Житомирська, 16/3 12.03.2019
з 17.00 до 20.00 Ярославська  КМП
вул. Ярославів Вал, 19 14.03.2019
з 17.00 до 20.00 Золотоустівська  КМП
пр. Перемоги, 5 19.03.2019
з 17.00 до 20.00 Покровська  КМП
вул.  Тургенєвська, 35-А 21.03.2019
з 17.00...

 

Адреса Дата та час проведення Обслуговуюча  дільниця – 502
просп. Оболонський, 28В
  19.03.2019
з 17.00 до 20.00 Обслуговуюча  дільниця – 503
вул. Маршала Тимошенка, 2В
  26.03.2019
з 17.00 до 20.00 Обслуговуюча  дільниця – 504
вул. Г.Дніпра,22Б
  02.04.2019
з 17.00 до 20.00 ...

 
27.02.2019

Останнім часом надходять численні звернення від суб’єктів господарювання щодо процедури оформлення сертифікатів здоров’я при експорті харчових продуктів нетваринного походження.

Для впровадження однаковості підходів територіальних органів  Держпродспоживслужби до процедури видачі сертифікатів здоров’я при експорті харчових продуктів нетваринного походження, Держпродспоживслужбою розроблено «Методичні рекомендації щодо оформлення сертифікатів здоров’я пр...

 
14.02.2019

Адреса Дата та час проведення Вакциновано Обслуговуюча  дільниця – 501
вул. О.Архипенка,6А
  15.01.2019
з 17.00 до 20.00 Собак – 5 гол.
Котів – 2 гол.  Обслуговуюча  дільниця – 502
просп. Оболонський, 28В
  17.01.2019
з 17.00 до 20.00 Собак – 3 гол.
Котів – 2 гол. 
  ...

 
07.02.2019

Відповідно до вимог Конституції України, Закону України «Про звернення громадян», актів Президента України, Кабінету Міністрів України в Головному управлінні Держпродспоживслужби в м. Києві протягом січня 2019 року здійснювалася робота щодо забезпечення реалізації громадянами конституційного права на звернення.
За цей період Головним управлінням Держпродспоживслужби в м. Києві було отримано та розглянуто 448 звернень від громадян, у тому числі 162, що надійшли поштою, 222 &ndash...

 
29.12.2018

Відповідно до Закону України «Про державну службу», Порядку проведення конкурсу на зайняття посад державної служби, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25.03.2016 № 246 (в редакції постанови Кабінету Міністрів України від 18.08.2017 № 648) та за результатами конкурсу, що проводився у Головному управлінні Держпродспоживслужби в м.Києві на зайняття вакантних посад державної служби категорій «Б», «В» надаємо інформацію про переможців за рез...

 
11.12.2018

З метою задоволення будь-яких власних побутових потреб споживачі вступають у відносини з різного роду підприємствами, установами, організаціями.

Це може стосуватися придбання продуктових і побутових товарів в магазинах роздрібненої торгівлі, послуг побутового обслуговування та задоволення будь-яких інших потреб. При цьому можуть бути негативні випадки, обумовлені наявністю недоліків у придбаних товарах, неможливістю їх використання протягом гарантійного терміну, незадовільною якістю вико...

 

Розсилка передплатникам RSS 2.0


Відеорепортаж